Έγκλημα στα Ερτζιανά – Ραδιοφωνική Εκπομπή, 23-06-2017

Ο Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων Δρ Ηρακλής Μοσκώφ (Greek National Rapporteur on Trafficking in Human Beings) συνομιλεί με την Μάρθα Λεμπέση και την Αναστασία Χαλκιά στην εκπομπή αυτής της Παρασκευής στις 19:00 ακριβώς και για μία ώρα. O Δρ Ηρακλής Μοσκώφ αναφέρεται στην κατάσταση της εμπορίας ανθρώπων διεθνώς και στην Ελλάδα, στο έργο του Γραφείου του στο Υπουργείο Εξωτερικών, και εξηγεί πώς κυβερνητικοί και μη κυβερνητικοί μέτοχοι μπορούν να παρέμβουν συνεργαζόμενοι με σκοπό την πληρέστερη πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου.

Μια εκπομπή με τον Εθνικό Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων δεν μπορεί παρά να συμβάλλει στο «σπάσιμο της αλυσίδας», ώστε ο «λυγμός» αυτών των ανθρώπων και η «δική μας σιωπή» να σταματήσουν κάνοντας «εκκωφαντικό θόρυβο».

Όλα αυτά, με τη συνοδεία τραγουδιών ελλήνων και ξένων δημιουργών που μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 αλλά και του ‘90, στα διεθνή φεστιβάλ για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα εμπορίας ανθρώπων και στα σκλαβοπάζαρα του αμερικάνικου νότου.

Μην το χάσετε!

Ραδιοφωνική εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 

Μετάδοση εκπομπής: Παρασκευή, 19:00-20:00

Συχνότητα: 103,7-102,9

Live Streaming!

Add Comment