ΚΕ.Μ.Ε

Τρόποι Εγγραφής

Διαδικτυακά

ΒΗΜΑ 1ο

Συμπληρώστε την αίτηση μέλους που βλέπετε δίπλα και επισυνάψτε το βιογραφικό σας σημείωμα στο πεδίο Επισύναψη Αρχείου της φόρμας.

ΒΗΜΑ 2ο

Καταβάλετε το ποσό της ετήσιας συνδρομής για το έτος 2024 (20€) στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ. 6901141872141, ΙΒΑΝ GR23 0171 9010 0069 0114 1872141 (τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ “Piraeus Bank”, δικαιούχος: Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος) με την ένδειξη «Συνδρομή μέλους έτος 2024» και το ονοματεπώνυμό σας.

Επισυνάψτε το αποδεικτικό πληρωμής στο πεδίο Επισύναψη Αρχείου ή αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο email crime@e-keme.gr.

Προσοχή! Σε περίπτωση κατάθεσης της συνδρομής από άλλη τράπεζα (εκτός τράπεζας Πειραιώς) τα έξοδα της μεταφοράς θα βαρύνουν τον καταθέτη.

ΒΗΜΑ 3ο

Θα λάβετε απάντηση από την γραμματεία του φορέα εντός 5 εργάσιμων ημερών.

*Η παραπάνω προθεσμία δεν ισχύει κατά τις εορτές του Πάσχα και το Χριστουγέννων και κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών (Αύγουστο), που ο φορέας παραμένει κλειστός. Βλ. κάθε φορά τις σχετικές ανακοινώσεις.

Συναντήστε μας! (Μόνο κατόπιν ραντεβού!)

Στα γραφεία μας, στην οδό Σταδίου 33 και Πεσμαζόγλου (Μέγαρο Αλέξανδρου Σούτσου), 8ος όροφος, γραφείο 15, Τ.Κ. 10559, προκειμένου να γίνει εκεί η εγγραφή σας.

Ενδεικτικά προνόμια μελών:

  • Αποστολή ενημερωτικών δελτίων
  • Συμμετοχή κατά προτεραιότητα σε ημερίδες και συνέδρια του Κέντρου
  • Αποκλειστική ενημέρωση για τις έρευνες και τις δραστηριότητες μας πριν τη δημοσίευσή τους
  • Συμμετοχή σε ερευνητικές ομάδες και ομάδες εργασίας
  • Στελέχωση της συντακτικής ομάδας του επιστημονικού περιοδικού του Κέντρου
  • Εκπτώσεις στο κόστος παρακολούθησης κύκλων σεμιναρίων
  • Πρόσβαση στη δανειστική βιβλιοθήκη του Κέντρου
  • Δημοσιεύσεις άρθρων/μελετών/εργασιών στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Κέντρου

 

Κάθε μέλος της Εταιρείας έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις γενικές συνελεύσεις της και έχει δικαίωμα ψήφου για τα θέματα που τίθενται σε αυτές, ενώ δύναται να αποχωρήσει από την Εταιρεία με δήλωσή του προς το Δ.Σ. που αποτελείται από τους εταίρους-ιδρυτές του Κέντρου.

Η εγγραφή μέλους αφορά ένα ημερολογιακό έτος και θεωρείται ολοκληρωμένη και καταχωρείται με την ολοκλήρωση των ως άνω ενεργειών.

Με την παρούσα αιτούμαι την εγγραφή μου ως μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία “Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος”,  προκειμένου να συμμετέχω στις δράσεις της.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά!