Ιστορίες εγκλήματος, μυστήριο, σκοτεινά μυαλά και ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. Γιατί υπάρχει το έγκλημα; Ο εγκληματίας γεννιέται ή γίνεται; Ο Μάνος Τεχνίτης υποδέχεται επιστήμονες και επαγγελματίες και μέσα από διηγήσεις και εγκληματολογικές συζητήσεις, προσπαθήσει να “μπει” στο μυαλό του εγκληματία.

Το CrimeCast τελεί υπό την αιγίδα και επιστημονική διεύθυνση του Κέντρου Μελέτης Εγκλήματος (KE.M.E.).


Στο ΚΕ.Μ.Ε. συνεχίζουμε τις πρωτοποριακές και πρωτότυπες δράσεις και με επικεφαλής αυτή τη φορά τον επιστημονικό μας συνεργάτη Μάνο Τεχνίτη παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά το CrimeCast, το πρώτο ελληνικό εγκληματολογικό podcast! Με απλούς και κατανοητούς όρους και με τη δέουσα επιστημοσύνη το CrimeCast θα φιλοξενεί ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες και θα φωτίζει διάφορες πτυχές εγκλημάτων, εγκληματικότητας και Εγκληματολογίας. Ακούστε τα πρώτα επεισόδια στο “Spotify” (ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση) στον παρακάτω σύνδεσμο: https://open.spotify.com/show/2yAFXEERwsAyZvnAjvAHGF?fbclid=IwAR1o_qTcBpgGiHlvJm-435__Vea98GDAeMheUQTpEDVb6jeMmJ63kW00Mj4

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:
#00. Καλώς ήρθατε στο CrimeCast (καλεσμένος ο Πρόεδρος του ΚΕ.Μ.Ε. Διονύσης Χιόνης)
#01. This is Zodiac Speaking (καλεσμένη η Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος Αγγελική Πεπόνη)
#02. Σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο και το κίνημα #metoo (καλεσμένη η επιστημονική συνεργάτιδα του ΚΕ.Μ.Ε. Δρ. Αγγελική Καρδαρά)
#03. Αυτοδικία: Από τη μνηστηροφονία στο διαδικτυακό λιντσάρισμα (καλεσμένη η δημοσιογράφος – εγκληματολόγος Δέσποινα Τζάνη)