7o SECURITY PROJECT 2019 Be Safe in a Smart World 1 – 2 Μαρτίου 2019

#SecurityProject, #KEME
Με την Υποστήριξη του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚεΜεΑ) και την Αιγίδα του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος διοργανώνεται από το περιοδικό Security Manager το 7o Συνέδριο Security Project στις 1 & 2 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, στην Αθήνα. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, του ελληνικού πανεπιστημίου και της κοινωνίας των πολιτών.

Το  συνέδριο διακρίνεται όπως πάντα σε 2 θεματικές ημερίδες.
Την 1η ημέρα – Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 –  θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα  Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 –

Η αντιμετώπιση των σύγχρονων απειλών με έξυπνη διαχείριση

Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου θα διοργανωθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις με τη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας,  που θα αναδείξουν τις σύγχρονες προκλήσεις στο τομέα του Security & Safety που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι εθνικές υποδομές, οι δημόσιοι χώροι,  οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί κάθε μεγέθους και κατηγορίας, αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία. Συγκεκριμένα,  θα αναλυθούν οι εξελίξεις σχετικά με τις νέες μορφές απειλών,  που σχετίζονται με την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό, το οργανωμένο έγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα. Οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις σχετικά με την Πολιτική Προστασία, την Πυρασφάλεια και τη Διαχείριση Έκτακτων Αναγκών θα εμπλουτίσουν τη θεματολογία του συνεδρίου με επιχειρησιακή και επιστημονική προσέγγιση.
Επιπρόσθετα,  θα παρουσιαστούν τρόποι ουσιαστικής αντιμετώπισης των σύγχρονων κινδύνων με έμφαση στην έξυπνη διαχείριση, την προληπτική δράση, τη διοίκηση έργων, την αντικατασκοπεία και την ψηφιακή ασφάλεια  και την αναβάθμιση της επιχειρησιακής δυνατότητας του τομέα υπηρεσιών ασφάλειας με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και φυσικά την έμφαση στο τομέα της εκπαίδευσης.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 –

Πως οι έξυπνες τεχνολογίες αναβαθμίζουν τα έργα ασφάλειας

Στη διάρκεια του προγράμματος της 2ης ημέρας του συνεδρίου, επαγγελματίες και στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την ασφάλεια, εστιάζοντας σε έξυπνες λύσεις και λειτουργίες που ενισχύουν την απόδοση των συστημάτων και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των έργων.

7o Security Project 2019

 

Add Comment