Έγκλημα στα Ερτζιανά – Ραδιοφωνική Εκπομπή, 30-06-2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Έγκλημα στα Ερτζιανά αφιερώνει μία εκπομπή στη ζωή, γιατί «υπάρχουν πολλοί τρόποι να τη βρεις με τη ζωή…». Μία εκπομπή γεμάτη αισιοδοξία για το πώς μπορεί κανείς, από τη χρήση να φθάσει στην εκπαίδευση και σε μια νέα επιμέλεια εαυτού. Να δει τη ζωή θετικά, με άλλα μάτια… Η απόσταση μπορεί να φαίνεται μεγάλη αλλά είναι διανύσιμη.

Στα μικρόφωνα, η Μάρθα Λεμπέση και ο Κωνσταντίνος Λεϊμονής, με εκλεκτούς προσκεκλημένους την κα Ελένη Καλογερή, Φιλόλογο-Διευθύντρια ΣΔΕ Αγίων Αναργύρων, τον κο Παναγιώτη Τριανταφύλλου, Κοινωνιολόγο- Εγκληματολόγο, εργαζόμενο στον ΟΚΑΝΑ και εθελοντή εκπαιδευτικό στον Κοινωνικό Γραμματισμό του  ΣΔΕ, την κα Χρύσα Ευαγγέλου, Μαθηματικό, εργαζόμενη στον ΟΚΑΝΑ και εθελόντρια εκπαιδευτικό στο Μαθηματικό και Πληροφορικό Γραμματισμό του ΣΔΕ και τους πρωταγωνιστές του σχολείου, τους μαθητές, την Βούλα, τον Παναγιώτη και τον Μάνο.

Όλα αυτά, πάντα μετά μουσικής. Στην ραδιοφωνική μας συντροφιά, μεταξύ άλλων, ο Παντελής Θαλασσινός που μας συμβουλεύει «…μα πιο πολύ να αγαπάς τους ανθρώπους», ο Παύλος Σιδηρόπουλος και ο Στάθης Δρογώσης. Γιατί η καλή μουσική μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους!

Παρασκευή στις 19:00 στους 103,7 & 102,9 FM.

Μην το χάσετε!

Ραδιοφωνική εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 

Μετάδοση εκπομπής: Παρασκευή, 19:00-20:00

Συχνότητα: 103,7-102,9

Live Streaming!

Add Comment