Διαδικτυακή συνάντηση για το Crime & Μedia Lab του ΚΕ.Μ.Ε.

#e-meetings_ΚΕΜΕ_2022

Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να γίνεται απρόσκοπτα η επικοινωνία του με παλαιά, νέα και υποψήφια μέλη, με συνεργάτες και φίλους του, καθώς και με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες  για τις δράσεις του, έλαβε την απόφαση να οργανώνει ανοικτές στο ευρύ κοινό, διαδικτυακές συναντήσεις, οι οποίες θα διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας “ZOOM”.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.00-20.00 στο πρώτο διαδικτυακό μας ραντεβού για το 2022, που είναι αφιερωμένο στο Crime & Μedia Lab του ΚΕ.Μ.Ε. και στο οποίο θα παρευρεθεί η Επιστημονικά Υπεύθυνή του, κ. Αγγελική Καρδαρά, Διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΕΚΠΑ, Φιλόλογος, Τακτική Επιστημονική Συνεργάτιδα Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος, Εισηγήτρια και Εκπαιδεύτρια Ε-Learning ΕΚΠΑ.

Τα μέλη του ΚΕ.Μ.Ε. όπως και όλοι/όλες οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στη συνάντηση θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα τόσο για το Crime & Μedia Lab (προϋποθέσεις συμμετοχής, δράσεις κ.ά.) όσο και ευρύτερα για τον φορέα μας (εγγραφές νέων Μελών, συμμετοχή σε δράσεις του φορέα, ερευνητικά Projects κ.ά.).

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας και να ανταλλάξουμε απόψεις για επικείμενες δράσεις.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, ασχέτως της ιδιότητας του μέλους ή όχι, είναι η εγγραφή (registration) έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Register in advance for this meeting:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZEpdeGupz4jE9ZIxFp2QbUGvkkAUMqZxewp

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Add Comment