Ημέρα διαδικτυακής συνάντησης και επικοινωνίας ΚΕ.Μ.Ε. -2η διαδικτυακή συνάντηση

#e-infoday_ΚΕΜΕ

#2η_e-infoday

Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος, επειδή αναγνωρίζει την ανάγκη να συνεχιστεί απρόσκοπτα η επικοινωνία του με παλαιά, νέα και υποψήφια μέλη, συνεργάτες και φίλους του καθώς και τους/τις ενδιαφερόμενους/ες  για τις δράσεις του και υπό τις ειδικές συνθήκες που επιβάλλουν περιορισμούς στη δια ζώσης επικοινωνία, πήρε την απόφαση να οργανώνει μια φορά τον μήνα ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση, η οποία θα διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας “ZOOM”.

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 20 Aπριλίου 2021 και ώρα 18.00-20.00 στο δεύτερο διαδικτυακό μας ραντεβού, στο οποίο θα παρευρεθούν οι συντονιστές έκδοσης  της ηλεκτρονικής περιοδικής επιθεώρησης εγκληματολογίας και ποινικής δικαιοσύνης “CrimeTimes”, ο Μ. Τεχνίτης (Δικηγόρος, LL.M., M.Sc., υπ. Δρ. Νομικής Σχολής ΔΠΘ), και η Χ. Στυλιανίδου (Δικηγόρος, ΜΔΕ), καθώς και οι επιστημονικά υπεύθυνες του Forensic Psychology Lab – FPL του ΚΕ.Μ.Ε., Ε. Ιωαννίδου (Δικαστική Ψυχολόγος, MSc -Personal coach) & Ε. Καλούτσου – Δικαστική Ψυχολόγος, MSc – Ειδικευόμενη Cognitive behavioural therapy (CBT).

Τα μέλη του ΚΕ.Μ.Ε. όπως και όλοι/όλες οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στην συνάντηση θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα τόσο για το περιοδικό (δημοσιεύσεις άρθρων, προϋποθέσεις συμμετοχής στην συντακτική ομάδα κ.ά.) όσο και για Forensic Psychology Lab (προϋποθέσεις συμμετοχής, δράσεις κ.ά.).

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας και να ανταλλάξουμε απόψεις για επικείμενες δράσεις.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, ασχέτως της ιδιότητας του μέλους ή όχι, είναι η εγγραφή (registration) έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://zoom.us/meeting/register/tJwpdOygqzMiG9E0uIcTPiqGzXmGtM43C7sC

 

Add Comment