Θεματικός περίπατος με τίτλο «Η Street Art μέσα από την Οπτική Κοινωνιολογία / Εγκληματολογία (Visual Sociology / Criminology)»

#TheStreetArtProject

(Logo designed by street artist “Fotizontas”)

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 το “The street art project” με την Κωνσταντίνα – Μαρία Κωνσταντίνου (Konstantina Konstantinou) και την Ευδοξία Φασούλα μας περπάτησαν στους δρόμους του Κεραμεικού αναλύοντας επιστημονικά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την τέχνη του δρόμου της περιοχής.

Ο θεματικός περίπατος με τίτλο «Η Street Art μέσα από την Οπτική Κοινωνιολογία / Εγκληματολογία (Visual Sociology / Criminology)» πραγματοποιήθηκε υπό το κάλεσμα της ομάδας “Urban Layers” προς το “The Street Art Project” για εθελοντική συμμετοχή στην ενότητα των θεματικών περιπάτων του. Το project “Urban Layers” χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “START – Create Cultural Change”. Το τελευταίο είναι «ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη».

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας! Θερμές ευχαριστίες στους Urban Layers για την τόσο φιλόξενη διάθεση και συνδρομή.
Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δράση μας!

Το κείμενο του The Street Art Project walk with  Urban Layers

Photo credits: Emmanouela Kyriakopoulou &  Έλλη Μελέα(Elli Melea)

START – Create Cultural Change, #thestreetartproject σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος

#streetartmap #UrbanLayers #throughtime #START #CreateCulturalChange #The_Street_Art_Project #by_KEME #SocialPolicyGr

Add Comment