Παρουσίαση κύριων δράσεων ΚΕ.Μ.Ε.

επιμέλεια: Διονύσης Χιόνης

Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.) σε συνεργασία με το Δεύτερο Πρόγραμμα και την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.) διοργάνωσε και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την επίσημη παρουσίαση της ραδιοφωνικής εκπομπής «Έγκλημα στα ερτζιανά» και του ηλεκτρονικού εγκληματολογικού περιοδικού “CrimeTimes” την Παρασκευή 31 Μαρτίου,  στο Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ., στην Αγία Παρασκευή.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής και προλόγησαν οι Ομότιμοι Καθηγητές Εγκληματολογίας κ.κ. Ιάκωβος Φαρσεδάκης και Γιάννης Πανούσης.

Μπορείτε να διαβάσετε τον Πρόλογο του κ. Φαρσεδάκη εδώ και να παρακολουθήσετε τη βιντεοσκοπημένη η τοποθέτηση του κ. Πανούση (σε δύο μέρη) στον παρακάτω σύνδεσμο (Βίντεο Καθηγητή Γιάννη Πανούση).

Στην παρουσίαση συμμετείχαν εκ μέρους της Ε.Ρ.Τ. ο Πρόεδρος κ. Διονύσης Τσακνής, ο Διευθυντής Ραδιοφώνου κ. Γιώργος Γιουκάκης και η Υπεύθυνη Δευτέρου Προγράμματος κα Όλγα Παπά.

Εισηγήσεις παρουσίασαν εκ μέρους του ΚΕ.Μ.Ε. μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ειδικότερα η Μάρθα Λεμπέση τοποθετήθηκε συνολικά για τις κύριες δράσεις του φορέα, ο Διονύσης Χιόνης αναφέρθηκε στην εκπομπή “Έγκλημα στα Ερτζιανά”, ο Φώτης Σπυρόπουλος παρουσίασε το περιοδικό “CrimeTimes” και εκ μέρους της εταιρείας τεχνολογίας “Nevma” ο κ. Τάκης Μπουγιούρης έδωσε τη δική του οπτική αναφορικά με τη δημιουργία και τη λειτουργία του περιοδικού. Τέλος, η Αναστασία Χαλκιά έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του ΚΕ.Μ.Ε. κατά το τελευταίο έτος. Τη συζήτηση συντόνισε η Εύη Ανδρουλάκη.

Παρεμβάσεις έκαναν μετά το τέλος των εισηγήσεων ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου ΕΚΚΝ Αυλώνα, κ. Πέτρος Δαμιανός, ο αρχισυντάκτης του CrimeTimes, Βαγγέλης Γεωργίου και ο δικηγόρος και συν-ιδρυτής της εταιρείας Lawspot, κ. Βασίλης Καρκατζούνης.

Διαβάστε περισσότερα στο #2 Τεύχος του περιοδικού μας CrimeTimes!

 

 

Add Comment