Πρόσκληση μελών για επίσκεψη στο Εγκληματολογικό Μουσείο της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

ΚΕ.Μ.Ε

Το ΚΕ.Μ.Ε. σε συνεργασία με το τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής διοργανώνει επίσκεψη στο Εγκληματολογικό Μουσείο της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το Μουσείο λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και βρίσκεται στην Αθήνα, οδός Μικράς Ασίας, αρ. 75 (κοντά στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδή).

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ. Παρακαλείστε να είστε ακριβείς στην ώρα προσέλευσης. Υπάρχει περίπτωση αναμονής εκ μέρους σας, εφόσον η επίσκεψη πραγματοποιηθεί σε ομάδες. Ενημερώνουμε ότι κάποια από τα εκθέματα του μουσείου ενδεχομένως να προκαλέσουν δυσφορία ή τρόμο σε επισκέπτες. Διατίθενται δέκα (10) θέσεις οι οποίες θα διατεθούν με χρονική προτεραιότητα σε όσους στείλουν e-mail στο crime@e-keme.gr (first come, first served basis).

Η πρόκληση απευθύνεται σε ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΚΕ.Μ.Ε. για το 2019.

Add Comment