Πρόσκληση στην επίσημη παρουσίαση της ραδιοφωνικής εκπομπής «Έγκλημα στα ερτζιανά» και του ηλεκτρονικού εγκληματολογικού περιοδικού “CrimeTimes”

Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.), το Δεύτερο Πρόγραμμα και η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.) έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην επίσημη παρουσίαση της ραδιοφωνικής εκπομπής «Έγκλημα στα ερτζιανά» και του ηλεκτρονικού εγκληματολογικού περιοδικού “CrimeTimes” την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ώρα 18:00 στο Ραδιομέγαρο της Ε.Ρ.Τ. (Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής και θα προλογίσουν οι Ομότιμοι Καθηγητές Εγκληματολογίας κ.κ. Ιάκωβος Φαρσεδάκης και Γιάννης Πανούσης.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Ε.Ρ.Τ. κ. Διονύσης Τσακνής, ο Διευθυντής του Ραδιοφώνου κ. Γιώργος Γιουκάκης και η Υπεύθυνη του Δευτέρου Προγράμματος κα Όλγα Παπά, εκ μέρους του Δ.Σ. του ΚΕ.Μ.Ε. οι κ.κ. Αναστασία Χαλκιά, Διονύσης Χιόνης, Φώτης Σπυρόπουλος, Μάρθα Λεμπέση, Εύη Ανδρουλάκη και εκ μέρους της εταιρείας τεχνολογίας “Nevma”  ο κ. Τάκης Μπουγιούρης.

Είσοδος ελεύθερη μόνο με ονομαστική κράτηση θέσεων με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση crime@ekeme.gr έως και την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Σας περιμένουμε!

Add Comment