Συνάντηση με μέλη του Εργαστηρίου “Ανάπτυξη και Χρηστή Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δεξιοτήτων” (O.KA.NA.)

Το ΚΕ.Μ.Ε. είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο γραφείο του τα μέλη του Εργαστηρίου “Ανάπτυξη και Χρηστή Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δεξιοτήτων” (O.KA.NA.) μαζί με τους συντονιστές του Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Χρύσα Ευαγγέλου και να συζητήσει μαζί τους για τη λειτουργία του Εργαστηρίου, τις θετικές αλλαγές που έχει επιφέρει στη καθημερινή ζωή των μελών του καθώς και τις από κοινού δυνατότητες συνεργασίας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το έργο που πραγματώνεται στο Εργαστήριο αυτό αλλά και το πάθος των μελών του για δημιουργία και ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Εδώ το τρίτο τεύχος του περιοδικού ‘Πεδίο Δράσης-Αυτοεκτίμηση’ στο οποίο συμμετέχουν μέλη του εργαστηρίου https://www.okana.gr/2012-01-12-13-29-02/…/1397-pediodrasis3

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο:
Το Εργαστήριο «Ανάπτυξη και Χρηστή Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δεξιοτήτων» ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 με μέλη του απόφοιτους και τελειόφοιτους μαθητές του ΣΔΕ – Παραρτήματος Αθηνών – ΟΚΑΝΑ, ως συμπληρωματική-υποστηρικτική υπηρεσία, με πρωτοβουλία των συντονιστών – εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ και σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους λειτουργίας του σχολείου. Με την νέα σχολική χρονιά 2017-2018 το εργαστήριο περιήλθε στην ευθύνη της Μονάδας Υποστήριξης Εκπαίδευσης Θεραπευομένων (ΜΥΕΘ), ενώ σε αυτό εντάχθηκαν και οι πρωτοετείς.

 

 

Add Comment