12ο InfoCom Security, 6-7 Ιουλίου 2022

Το ΚΕ.Μ.Ε. συμμετέχει στην μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Προστασία Δεδομένων που διοργανώνει η Smart Press με πυλώνα το περιοδικό IT Security Professional, στις 6 & 7 Ιουλίου 2022 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Η 12η διοργάνωση του InfoCom Security που αποτελεί σημείο αναφοράς ευρύτερα για τον τομέα της πληροφορικής  στην Ελλάδα, θα αναδείξει για ακόμα μια χρονιά μέσα από το πολύπλευρο περιεχόμενο του, όλες τις εξελίξεις στο Cyber Security.

Συγκεκριμένα, μέσα από το περιεχόμενο του συνεδρίου, μεταξύ άλλων οι ειδικοί θα αναδείξουν:

  • Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οργανισμοί, σχετικά με τους κινδύνους για τις υποδομές πληροφορικής και των δεδομένων τους.
  • Τις νέες στρατηγικές ασφάλειας, με βάση το τοπίο των απειλών σήμερα, αλλά και την επιρροή της υιοθέτησης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  • Τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα και τη συμβολή των επαγγελματιών στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου ψηφιακού κόσμου και στην προώθηση του  Cyber Security Awareness κ.ά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά χρειάζεται προεγγραφή μέσα από τη φόρμα που θα βρείτε στο site του συνεδρίου: https://www.infocomsecurity.gr/

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕ.Μ.Ε., Δρ Φώτης Σπυρόπουλος θα συμμετέχει την  Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 15 00-16 00 σε Πάνελ Συζήτησης με θέμα: Data Privacy and Data Security: How to Balance in an AIdriven world

Πρόγραμμα εδώ

Φόρμα εγγραφής εδώ

Επικοινωνία εδώ

 

 

 

Add Comment